Ketomokkapalat (12 palaa)
2 luomumunaa
3/4 dl erytritolia
75 g voita sulatettuna
150 g ranskankermaa
2 dl mantelijauhoja
1 rkl psylliumia
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
Kuorrutus:
1 dl kuohukermaa 15 g voita 3/4 dl tomutettua erytritolia ja 2 tl ruokosokeria 3 tl pikakahvijauhetta, loraus suklaa Baileys
75 g tummaa suklaata
Pinnalle: pähkinärouhetta tai kaakaonibsejä
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja erytritoli.
Lisää voisula ja ranskankerma, sekoita tasaiseksi.
Lisää kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperoituun n. 18 x 25 cm uunivuokaan.
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 25 – 30 min.
Valmista kuorrutus: Kiehauta kerma, voi, tomuerytritoli ja pikakahvijauhe. Lisää suklaa ja anna tekeytyä 1 min. Sekoita.
Kaada kuorrutus pohjan päälle. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta.
Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin verran ennen tarjoilua.