ketomokkapalat, t, , , by, ketoreseptit Ketomokkapalat T#, by Ketoreseptit ohje sweet

Ketomokkapalat T#, by Ketoreseptit

Ketomokkapalat (12 palaa)

2 luomumunaa

3/4 dl erytritolia

75 g voita sulatettuna

150 g ranskankermaa

2 dl mantelijauhoja

1 rkl psylliumia

1 tl leivinjauhetta

3/4 dl kaakaojauhetta

ripaus suolaa

Kuorrutus:

1 dl kuohukermaa 15 g voita 3/4 dl tomutettua erytritolia ja 2 tl ruokosokeria 3 tl pikakahvijauhetta, loraus suklaa Baileys

75 g tummaa suklaata

Pinnalle: pähkinärouhetta tai kaakaonibsejä

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja erytritoli.

Lisää voisula ja ranskankerma, sekoita tasaiseksi.

Lisää kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.

Levitä taikina leivinpaperoituun n. 18 x 25 cm uunivuokaan.

Paista uunin keskiosassa 175 asteessa 25 – 30 min.

Valmista kuorrutus: Kiehauta kerma, voi, tomuerytritoli ja pikakahvijauhe. Lisää suklaa ja anna tekeytyä 1 min. Sekoita.

Kaada kuorrutus pohjan päälle. Ripottele pinnalle pähkinärouhetta.

Anna jähmettyä jääkaapissa tunnin verran ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal / 100 g
Energia 1471 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,3 g / 100 g
Rasva 31,3 g / 100 g
Alkoholi 0,4 g / 100 g
Sokeri 5,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %