meksikolainen, kanapata, , valion, resepti, Meksikolainen kanapata (Valion resepti) ohje salty

Meksikolainen kanapata (Valion resepti)

Leikkaa fileet 2 - 3 osaan. Ruskista palat paistokasarissa Oivariini rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pese limetti kuumalla vedellä ja harjalla. Raasta sen kuori ohuelti ja lisää broilerin pinnalle. Lisää myös limettimehu, lohkoiksi leikattu sipuli, hienonnettu chili ja fariinisokeri. Kuullota hetki.

Lisää tomaattimurska. Anna kiehua kannen alla n.15 min, kunnes liha on kypsää. Lisää valutetut pavut ja crème fraîche. Kuumenna ja anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää lopuksi korianteri. Tarjoa riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 438 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %