petrin, borssikeitto, , , , , , , , , Petrin borssikeitto 8.8.2025 ohje salty

Petrin borssikeitto 8.8.2025

Keitä paloiteltu naudan lapa 3 h. Keitinvedessä punasipuli, porkkana, suola, maustepippuri, mustapippuri. Lisää muut ainekset ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla kunnes ainekset pehmeitä. Sammuta liesi, lisää smetana ja puolet tillistä, sekoita ja anna jäähtyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 55 kcal / 100 g
Energia 230 kJ / 100 g
Proteiini 6,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 1,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %