Voitele iso uunivuoka. Pilko kylmäsavulohi suikaleiksi. Laita vuokaan ensin peruna-sipulisekoitusta (n. 1/3 osa). Levitä pinnalle noin puolet kylmäsavulohiviipaleista, osa sitruunapippurista (suolaton seos) ja tillistä ja kaada päälle taas peruna-sipuliseosta (1/ 3. . Levitä loput kalat ja mausteet näin kerroksittain. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi peruna-sipulisekoitusta.
Jos käytät tuoretta tilliä niin sitä menee noin 1-2 dl. Sitruunapippurin sijaan voi käyttää myös mustapippuria. Suolaa voi lisätä, mutta kalasta irtoaa sitä kyllä aika paljon.
Kaada kerma vuokaan ja paista lohilaatikko 200-asteisessa uunissa. Lohilaatikko on valmista noin 45-60 minuutissa.