myskikurpitsakeitto, js Myskikurpitsakeitto JS ohje salty

Myskikurpitsakeitto JS

Kuori kasvikset, poista siemenet kurpitsasta. Lohko tulitikkuaskin kokoisiksi lohkoiksi. Laita kasvikset kulhoon/kattilaan ja 2 rkl öljyä perään, sekoittele. Kumoa kasvikset uunipellille ja paahda 225° n. 30 min.  Keitä vielä paahdettuja kasviksia, chili ja inkivääri kasvisliemessä noin. 10 min. , lisää kookoskerma ja soseuta samettiseksi. Mausta suolalla, mustapippurilla, garam masalalla, juustokuminalla ja kurkumalla. .

Ravintosisältö / 100 g

Energia 61 kcal / 100 g
Energia 257 kJ / 100 g
Proteiini 0,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %