raparperipiirakka Raparperipiirakka ohje sweet

Raparperipiirakka

Ainekset 6 annosta

  • 60

Sekoita vehnäjauhot, leseet, sokeri, leivinjauhe ja kaneli kulhossa. Lisää rasva ja muna sekoittaen. Levitä taikina piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.

Levitä päälle raparperipalat.

Sekoita kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos piirakan päälle.

Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 234 kcal / 100 g
Energia 978 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 30,4 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %