raparperipiirakka
Raparperipiirakka ohje
sweet
Lilli#32
Raparperipiirakka
Sekoita vehnäjauhot, leseet, sokeri, leivinjauhe ja kaneli kulhossa. Lisää rasva ja muna sekoittaen. Levitä taikina piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
Levitä päälle raparperipalat.
Sekoita kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos piirakan päälle.
Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal / 100 g
Energia
978 kJ / 100 g
Proteiini
4 g / 100 g
Hiilihydraatti
30,4 g / 100 g
Rasva
10,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
16,5 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %