.Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita stevia munan joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää muna kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Taikina on tiivistä ja muotoiltavaa. Muotoile tangosta n. 3cm leveä ja noin 1-1½cm paksu tango leivinpaperoidulle pellille. Paista tankoa 200C 15-20 minuuttia, kunnes se on saanut väriä (mutta älä polta!). Ota pois uunista ja säädä uuni 150C. Anna tangon jäähtyä minuutti pari ja leikkaa se vinoviipaleiksi. Anna palojen jäähtyä vielä noin 5 minuuttia ja käännä ne sitten leikkauspinta ylöspäin. Paista korppuja 150C vielä noin 10 minuuttia. Sammuta uuni ja avaa uunin luukkua hieman ja anna keksien kuivua vielä jälkilämmössä noin 15 minuuttia. Ota pois uunista. Tässä vaiheessa biscotit ovat hieman pehmeitä, mutta anna niiden jäähtyä täysin, jolloin ne kovettuvat täysin.