sarin, gluteeniton, appelsiinikanapasta Sarin gluteeniton appelsiinikanapasta ohje salty

Sarin gluteeniton appelsiinikanapasta

Keitä pasta. Paista broilerfilesuikaleet tilkassa öljyä, mausta runsaalla curryllä ja vähällä yrttisuolalla. Sulata joukkoon tuorejuusto ja lisää ruokakerma. Anna porista maltillisesti viitisen minuuttia. Lisää ruohosipuli ja jäiset herneet, anna vetäytyä hetki, sitten nostele pasta joukkoon.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 193 kcal / 100 g
Energia 809 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,6 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %