kurpitsakeitto, maustettuna, punaviinillä Kurpitsakeitto maustettuna punaviinillä ohje salty

Kurpitsakeitto maustettuna punaviinillä

Kuori ja paloittele sipuli, perunat ja kurpitsa.

Kuumenna kattilassa margariini ja kuullota sipuli. Lisää peruna ja kurpitsa ja kuullota 1-2 minuuttia. Lisää appelsiinimehu, vesi ja fondi sekä curryjauhe. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 30 minuuttia kunnes perunat ovat pehmeitä.

Soseuta keitto sauvasekottimella. Kuumenna tarvittaessa uudestaan ja lisää joukkoon kerma sekä punaviini. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal / 100 g
Energia 207 kJ / 100 g
Proteiini 0,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,8 g / 100 g
Rasva 2,2 g / 100 g
Alkoholi 0,4 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %