timotheuksen, kotipizza Timotheuksen kotipizza ohje salty

Timotheuksen kotipizza

7g kuivahiivaa 2dl vettä
1tl suolaa
3rkl öljyä
5dl vehnäjauhoja

  1. Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.

  2. Sekoita vehnäjauhot joukkoon ja tarvittaessa enemmän kuin (5dl) niin että taikina ei jää sormiin kiinni.

  3. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla n. 30 min.

  4. Kaulitse, täytä ja paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 985 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 28,9 g / 100 g
Rasva 9,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %