lihapullat, kermakastikkeessa, vhh Lihapullat kermakastikkeessa VHH ohje salty

Lihapullat kermakastikkeessa VHH

Sekoita lihapullien raaka-aineet (Jauheliha, 1 tl suolaa, mustapippuri, parmesaaniraaste ja muna) kulhossa tasaiseksi massaksi. Pyörittele massasta pullia vedellä kostutetuin käsin. Paista pullat pannulla voissa (15 g) tai uunissa n. 1/2h 200 C asteessa.

Murenna pannulle puolikas liemikuutio ja lisää kerma ja voi 15 g). Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Soseuta keitetty kukkakaali voin (50 g) kanssa muusiksi. Mausta ruohosipulilla ja suolalla (1/2 tl).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal / 100 g
Energia 755 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 15,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %