elmon, carbonara Elmon carbonara ohje salty

Elmon carbonara

Valmistusaika: 30 min. Laita pekonikuutiot kuumenevalle pannulle paistumaan. Paista kunnes rasva on sulanut ja pekoni ruskistunut. Laske hieman lämpöä ja lisää hienonnettu valkosipuli. Kun sipuli on pehmeää, mausta seos reilulla mustapippurilla.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki isossa kulhossa ja sekoita joukkoon puolet raastetusta juustosta. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.

Sekoita kuuman pastan joukkoon pekoni-valkosipuliseos ja kananmuna-juustoseos nopeasti sekoittaen. Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja. Tarjoile heti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal / 100 g
Energia 787 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,1 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %