Keitä quinoa paksuksi puuroksi suolalla maustetussa vedessä. Murskaa pavut esimerkiksi perunanuijalla (pieniä sattumia saa jäädä!). Silppua jalapenot ja sipulit.
Murskaa maustesiemenet morttelissa. Yhdistä keitetty quinoa ja muut aineet ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Anna massan jäähtyä, niin se on helpompi käsitellä.
Jos pihvimassa tuntuu liian vetiseltä, voit lisätä joukkoon hiukan kaurahiutaleita tai vehnäjauhoja. Pyörittele pihvimassasta kostutetuin käsin 20 pyörykkää ja laita ne pellille leivinpaperin päälle. Litistä pyörykät ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Käännä pihvit paistamisen puolivälissä.
Paista pihvit öljyssä paistinpannulla ennen tarjoamista.