fathead, pohja, pellillinen
Fathead-pohja pellillinen ohje
salty
nklahti
Fathead-pohja pellillinen
- Sulata mozzarella mikrossa sekoita joukkoon tuorejuusto.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää sekä munat että jauhoseos juustoihin.
Vaivaa kostutetuin käsin kunnes taikina on sekoittunut ja kiinteä. Vaivaa lopuksi joukkoon oliiviöljy.
Kaulitse kokoonsa leivinpaperien välissä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal / 100 g
Energia
1086 kJ / 100 g
Proteiini
18,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,9 g / 100 g
Rasva
18,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,4 g / 100 g
Suola
1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %