fathead, pohja, pellillinen Fathead-pohja pellillinen ohje salty

Fathead-pohja pellillinen

  1. Sulata mozzarella mikrossa sekoita joukkoon tuorejuusto.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.

  3. Lisää sekä munat että jauhoseos juustoihin.

  4. Vaivaa kostutetuin käsin kunnes taikina on sekoittunut ja kiinteä. Vaivaa lopuksi joukkoon oliiviöljy.

  5. Kaulitse kokoonsa leivinpaperien välissä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal / 100 g
Energia 1086 kJ / 100 g
Proteiini 18,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 18,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %