noan, kanakaaliloota Noan kanakaaliloota ohje salty

Noan kanakaaliloota

  1. Keitä kaalit kasviskuution ja suolan kanssa.
  2. Paista jauheliha voissa lisää suola ja pippurit.

  3. Voitele vuoka.

  4. Soseuta kaalit ja sekoita kaikki aineet keskenään.

  5. Laita vuokaan ja sekoita joukkoon pilkottu koskenlaskija ja lisää päälle juustoraasteet.

  6. Uuni 225° kunnes juusto sulanut/saanut väriä. (Mausteet oman maun mukaan)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal / 100 g
Energia 503 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %