nooran, ja, timon, erikoisherkkusalaatti Nooran ja Timon erikoisherkkusalaatti ohje salty

Nooran ja Timon erikoisherkkusalaatti

Ota kaikki ainekset esille, pese ja paloittele vihannekset, valuta apetinan feta-oliivi. Paahda pekonit miedolla lämmöllä kullan ruskeiksi ja rapeiksi. Valuta pekonit ja painele niistä vielä ylimääräinen rasva talouspaperilla pois. Leikkaa pekonit pieneksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 427 kJ / 100 g
Proteiini 4,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 8,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %