kalamurekepihvit, hapankaalijogurtilla
Kalamurekepihvit hapankaalijogurtilla ohje
salty
samiaaronn
Kalamurekepihvit hapankaalijogurtilla
Jauha kalafileet hienoksi yleiskoneessa.
Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se voissa pehmeäksi.
Sekoita kalan joukkoon kaikki muut ainekset. Anna taikinan tekeytyä 10 min.
Muotoile taikinasta kostutetuin käsin sentin paksuisia pihvejä. Paista voissa n. 2 minuuttia molemmin puolin.
Sekoita hapankaali ja jogurtti. Mausta ripauksella suolaa.
Tarjoa pihvit hapankaalijogurtin ja hienonnetun tillin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal / 100 g
Energia
614 kJ / 100 g
Proteiini
9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,2 g / 100 g
Rasva
10,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,2 g / 100 g
Suola
1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %