vegaaniset, chicken, style, , pasteijat Vegaaniset chicken style -pasteijat ohje salty

Vegaaniset chicken style -pasteijat

Paista pannulla 200 g Pouttu Muu pulled vegan chicken style -paloja. Lisää 2 dl pippurikaurakermaa (tai muuta kaurakermaa) ja anna enimpien nesteiden haihtua.  Jaa Myllyn paras -tähtitorttutaikinalevyt puolikkaiksi (täytemäärästä riittää n. 14 pasteijaan). Laita n. 1 rkl täytettä pasteijoiden keskelle ja painele kiinni. Paista 225 astetta n. 10-15 minuuttia (uunista riippuen). 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal / 100 g
Energia 1315 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,2 g / 100 g
Rasva 21,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %