keto, feta, kantarelli, pinaattipiirakka Keto feta-kantarelli-pinaattipiirakka ohje salty

Keto feta-kantarelli-pinaattipiirakka

Pohja: 150g voita 4 dl mantelijuhoja 2,5rkl psyllium 1tl suola 1tl leivinjauhe

Täyte:

100g kantarelleja 150g fetaa 150g pakastepinaattia 2 kananmunaa 2dl kerma 100g juustoraastetta Mausteita oman mielen mukaan

Sulata voi. Lisää mantelijauhot, suola, psyllium ja leivinjauhe. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175°:ssa n. 15 min. Lisää täytteet ja sitten laita munat, juustoraaste ja kerma sekaisin + mausteet ja levitä päälle. Sitten vielä uuniin 20 minuutiksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 313 kcal / 100 g
Energia 1307 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 28,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 2,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %