kukkakaali, mac, , , cheese, Kukkakaali mac & cheese ohje salty

Kukkakaali mac & cheese

Piko kukkakaali vuokaa ja levitä päälle pekonit. Paahda 225 asteessa kunnes pekonit ovat sopivasti paistuneita.  Sekoita juustokastike (Koskenlaskija ruoka cheddar + 1 l ruokakerma + 50g parmesaania). Pilko pekonit. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Lisää päälle parmesaani (50g parmesaania ja paista 215 asteessa kunnes kuorrutus on saanut väriä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 154 kcal / 100 g
Energia 639 kJ / 100 g
Proteiini 6,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 13,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %