katkaravuton, pasta Katkaravuton pasta ohje salty

Katkaravuton pasta

Höylää kesäkurpitsat nauhoiksi. Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli ja chili. Lisää tofu-shrimps, paista hetki jotta saavat väriä, sitten kesäkurpitsanauhat. (Tilkka smetanaa tms. antaa lisäsäväyksen). Sekoita pannulla keitetyn limone-spagetin tai tagliatellen kanssa, mustapippuria päälle! (Jos et käytä limonepastaa, raasta joukkoon sitruunaa!!)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 186 kcal / 100 g
Energia 775 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,7 g / 100 g
Rasva 5,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %