elmon, kantarellikeitto Elmon kantarellikeitto ohje salty

Elmon kantarellikeitto

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota öljyssä.
  2. Lisää puhdistetut ja pilkotut sienet, anna nesteen haihtua hiukan ja lisää suurin osa nesteestä.

  3. Sekoita vehnäjauhot vesitilkkaan ja lisää suurus sekoittaen kiehuvaan keittoon

  4. Lisää juusto ja mausteet ja anna poreilla välillä sekoittaen 20 minuuttia.

  5. Tarkista maku ja tarjoa alkukeittona hyvän leivän kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 180 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 2,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %