timotheuksen, bataattivuoka
Timotheuksen bataattivuoka ohje
salty
timotheus
Timotheuksen bataattivuoka
Kuori ja paloittele bataatit (n. 1kg). Keitä ne kypsiksi suolalla (1tl) maustetussa vedessä noin 15 minuuttia.
Kaada vesi pois ja soseuta bataatit sähkövatkaimella. Lisää voi sekä maitoa sen verran, että seoksesta tulee löysähkö.
Mausta seos ja kaada voideltuun uunivuokaan. Halutessasi ripottele pinnalle korppujauhoja. Kypsennä 175 asteessa 1-1,5h.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
79 kcal / 100 g
Energia
329 kJ / 100 g
Proteiini
2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
13,4 g / 100 g
Rasva
1,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,3 g / 100 g
Suola
0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %