uunilohi, hunaja, sinappi, kuorrutuksella Uunilohi hunaja-sinappi-kuorrutuksella ohje salty

Uunilohi hunaja-sinappi-kuorrutuksella

VALMISTUSAINEET 900 g Kalaneuvos tuore kirjolohifilee tai lohifilee 3 rkl Dijon-sinappia 2 rkl hunajaa 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna 1 sitruuna (2 jos laitat pellillekin)  1 rkl suolaa 2 tl mustapippuria UUNILOHI OHJE Sekoita keskenään sinappi, hunaja, valkosipuli, sitruunan mehu sekä lehtipersilja hunaja-sinappiseokseksi. Nosta kirjolohifilee leivinpaperilla vuoratulle uunipellille sitruunaviipaleiden päälle ja mausta hyvin suolalla sekä mustapippurilla. Levitä hunaja-sinappiseos lohifileen päälle tasaisesti ja kypsennä uunilohta 150 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Käännä uuni grillivastukselle, nosta lämpö 200 asteeseen ja grillaa kunnes pinta on hieman paahtunut.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 761 kJ / 100 g
Proteiini 16,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 12,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 2,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %