VALMISTUSAINEET 900 g Kalaneuvos tuore kirjolohifilee tai lohifilee 3 rkl Dijon-sinappia 2 rkl hunajaa 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna 1 sitruuna (2 jos laitat pellillekin) 1 rkl suolaa 2 tl mustapippuria UUNILOHI OHJE Sekoita keskenään sinappi, hunaja, valkosipuli, sitruunan mehu sekä lehtipersilja hunaja-sinappiseokseksi. Nosta kirjolohifilee leivinpaperilla vuoratulle uunipellille sitruunaviipaleiden päälle ja mausta hyvin suolalla sekä mustapippurilla. Levitä hunaja-sinappiseos lohifileen päälle tasaisesti ja kypsennä uunilohta 150 asteisessa uunissa 20 minuuttia. Käännä uuni grillivastukselle, nosta lämpö 200 asteeseen ja grillaa kunnes pinta on hieman paahtunut.