kapen, diavolo, pasta Kapen Diavolo-pasta ohje salty

Kapen Diavolo-pasta

Keitä tuoregnoccheja tai muuta pastaa tarpeen mukaan Pilko kaikki ainekset alla, pannulle oivariiniin tai öljyyn ensin chorizot, sitten muut kunnes saavat väriä.

paketti chorizomakkaraa, n 400g 4-5 portobellosientä/herkkusientä 1 vihreä paprika tai muu paprika 1-2 punasipuli3 rkl öljyä/oivariinia Kastike: Lisää pannulle: ½ dl makeaa chilikastiketta3 rkl n 100g maustamatonta tuorejuustoa1–2 dl gnocchien keitinvettätilkka kermaa, jos haluat. Keitä kasaan ja mausta suolalla ja pippurilla raasta manchegojuustoa valmiin pasta-annoksen päälle

Ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal / 100 g
Energia 973 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 20,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,5 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %