ruusukaalipaistos Ruusukaalipaistos ohje salty

Ruusukaalipaistos

Ainekset 2 annosta

  • putsaa ja pese ruusukaalit. Pilko ohueksi silpuksi. 250g on silputun kaalin paino.

  • sulata voi pannulla ja lisää öljy.

  • paista kaalisilppua hyvin miedolla lämmöllä noin 20-30 min. saa muhia rauhassa.

  • lisää suola ja pippuri.

  • tähän sopii myös erilaiset pähkinät ja siemenet

Ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal / 100 g
Energia 774 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 19 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %