hernekeitto, , nettanucca, Hernekeitto/ nettanucca ohje salty

Hernekeitto/ nettanucca

Huuhtele herneet ja laita ne likoamaan edellisenä päivänä, keitä hiljalleen noin tunnin verran, lisää muut aineet ja lisää tarvittaessa vettä, jatka keittämistä hiljaisella lämmöllä niin kauan kunnes se sakenee, sekoita välillä tarkista maku ja nauti raikkaan piimän ja ruisleivän kera 😋

Ravintosisältö / 100 g

Energia 32 kcal / 100 g
Energia 135 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 0,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %