timotheuksen, currykana Timotheuksen currykana ohje salty

Timotheuksen currykana

  1. Ota kana huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoan valmistusta.
  2. Ruskista kanat kevyesti öljyssä isossa paistinpannussa tai kattilassa. Lisää joukkoon vesi, kookosmaito ja riisi. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia välillä sekoitellen.

  3. Lisää pavut ja keitä vielä noin 3 minuuttia. Koristele paahdetuilla pähkinöillä ja korianterilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 595 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,4 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %