4 koipireisipalaa / 6 rintafilettä kukin kolmeen osaan leikattuna 2-3 rkl harissaa purkki tomaattimurskaa 2 kpl valkosipulin kynsiä viipaleina 2 kpl salottisipulia hienonnettuna 1 - 3 oksaa varsiselleriä ohuina viipaleina 2 rkl cashew-pähkinöitä 2 rkl rusinoita 1/2 punainen chili silputtuna suolaa, valkopippuria ja rypsiöljyä lehtipersiljaa
Sekoita suolasta, valkopippurista ja harissasta tahna. Hiero broileripalat siinä.
Paista broileripaloja öljyssä kunnes pinta menee kiinni. Lisää salottisipuli ja valkosipuli ja paista hetki.
Lisää varsiselleri ja paista hetki.
Lisää tomaattimurska, chili, pähkinät ja rusinat ja hauduta 20 min.
Lisää lopuksi lehtipersilja.
Lähde www.kotikokki.net Afrikkalaista kanapojanpaistia couscousin kera maitzo Alkuperäinen resepti Jyrki Sukulan
Taisi tulla vähän miedompi kuin alkuperäisestä, en oikein hahmota kuinka paljon koipireidessä on syötävää lihaa...