tomaattinen, chorizo, nakkikeitto Tomaattinen chorizo nakkikeitto ohje salty

Tomaattinen chorizo nakkikeitto

  1. Kiehauta 2 litraa vettä fondin kanssa.

  2. Kuori ja leikkaa porkkanat haluamallasi tavalla ja laita ne veteen. Anna niiden kiehua hetki ennen kun lisäät perunat.

  3. Lisää perunat(paloiteltuna) ja tomaattimurska veteen.

  4. paloittele chorizo nakit ja lisää ne veteen. Lisää haluamasi määrä chiliä.

  5. keitä kunnes porkkanat ja perunat ovat valmiit.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 315 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 4,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %