gnocchi, tuoremakkaravuoka, , valio,
Gnocchi-tuoremakkaravuoka (Valio) ohje
salty
Xenmeister
Gnocchi-tuoremakkaravuoka (Valio)
Kaada tomaattimurska uunivuoan (20 x 30 cm) pohjalle.
Levitä gnocchit tomaattimurskan päälle. Purista makkarat kuorestaan pieniksi paloiksi.
Puolita tomaatit. Levitä vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Ripottele valkosipuli ja juustoraaste pinnalle.
Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal / 100 g
Energia
561 kJ / 100 g
Proteiini
5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
14,3 g / 100 g
Rasva
5,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,6 g / 100 g
Suola
0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %