gnocchi, tuoremakkaravuoka, , valio, Gnocchi-tuoremakkaravuoka (Valio) ohje salty

Gnocchi-tuoremakkaravuoka (Valio)

Kaada tomaattimurska uunivuoan (20 x 30 cm) pohjalle.

Levitä gnocchit tomaattimurskan päälle. Purista makkarat kuorestaan pieniksi paloiksi.

Puolita tomaatit. Levitä vuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ripottele valkosipuli ja juustoraaste pinnalle.

Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal / 100 g
Energia 561 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,3 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %