kaurapannarit Kaurapannarit ohje sweet

Kaurapannarit

Ainekset 30 annosta

Valmistus 30 - 60 min

Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota 15 minu

Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle reilusti öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa. Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 2 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla.

Tarjoa pannukakut jogurtin, mustikoiden ja hunaja

Valmistus 30 - 60 min

Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.

Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle reilusti öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa. Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 2 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla.

Tarjoa pannukakut jogurtin, mustikoiden ja hunajan kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 208 kcal / 100 g
Energia 874 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,9 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %