Valmistus 30 - 60 min
Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota 15 minu
Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle reilusti öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa. Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 2 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla.
Tarjoa pannukakut jogurtin, mustikoiden ja hunaja
Valmistus 30 - 60 min
Vatkaa kulhossa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon kaurajuoma ja öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinan joukkoon. Anna taikinan turvota 15 minuuttia.
Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle reilusti öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa. Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 2 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla.
Tarjoa pannukakut jogurtin, mustikoiden ja hunajan kanssa