elmon, härkiskäristys Elmon härkiskäristys ohje salty

Elmon härkiskäristys

Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit rasvassa pannulla.

Lisää pannulle kypsä härkäpapuvalmiste. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Lisää lopuksi halutessasi hieman (n. 1/2-1 dl) nestettä. Älä hauduta, jotta Härkis ei pehmene liikaa. Tarjoa käristys vegaanisen peruna- tai kukkakaalimuusin kanssa. Tarjoa lisäksi myös puolukkasurvosta ja suolakurkkuja.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 190 kcal / 100 g
Energia 797 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,5 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 2,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %