elmon, vegaaninen, pinaattikeitto Elmon vegaaninen pinaattikeitto ohje salty

Elmon vegaaninen pinaattikeitto

Sulata margariini pinnoitetun kattilan pohjalla. Sekoita joukkoon vehnäjauho. Lisää pinaatti ja kuumenna noin 5 minuuttia. Lisää kaurajuoma ja kuumenna kiehuvaksi. Siirrä kattila sivuun ja soseuta sauvasekottimella.

Nosta kattila takaisin levylle ja lisää joukkoon kaurakerma ja suola. Keitä miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia kokoajan sekoittaen. Mausta valkopippurilla ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 338 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,5 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %