keto, lasagne Keto lasagne ohje salty

Keto lasagne

Valmista pastalevyt: 150g tuorejuustoa 4 kananmunaa 30g psyllium Sekoita tuorejuusto ja kananmunat, lisää psyllium ja anna turvota 10 min. Kauli öljyttyjen leivinpaperien välissä levyksi ja paista uunissa 150 astetta n.10 min. Paista jauheliha sekä pekoni. Mausta oman maun mukaan. Lisää tomaattikastike sekä ranskankerma ja anna hetki kiehua. Valmista valkokastike: 8dl kuohukermaa 200 Sulatejuustoa paloiteltuna 1 tl psylliumia. Kiehauta kerma. Lisää joukkoon koko ajan rivakkaasti sekoittaen psyllium. Keittele lientä 5 minuuttia koko ajajn sekoittaen. Lisää joukkoon suatejuusto, kun juusto on sulanut lisää mausteet ja takista suola. Leikkaa pastalevy halutun kokoileksi levyiksi ja kokoa lasagne. Ensin jauhelihakastike sitten levyt. Lopuksi kaada valkokastike ja lisää juustoraaste sekä mozzarella.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 251 kcal / 100 g
Energia 1044 kJ / 100 g
Proteiini 10 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,5 g / 100 g
Rasva 22,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %