pertun, omena, rahkakakku Pertun omena-rahkakakku ohje sweet

Pertun omena-rahkakakku

Sisältää: 2 omenaa kuorittuna ja paloiteltuna, 1 purkki rahkaa (250 g), 1,5 dl rypsiöljyä, 1 kananmuna, 3 dl erikoisvehnäjauhoja, 0,5 dl maitoa, kanelia, vaniliinisokeria, sokeria, hunajaa sekä nostatusaineina 1 tl ruokasoodaa ja ½ tl leivinjauhetta. Paistetaan voidellussa tiikerikakkuvuoassa. Paista 200*C 30-45 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal / 100 g
Energia 915 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 23,8 g / 100 g
Rasva 11,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 11,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %