kaalilaatikko, , lissun, Kaalilaatikko (Lissun) ohje salty

Kaalilaatikko (Lissun)

Suikaloi kaali, pehmennä keittämällä pienessä vesimäärässä noin 15 min. Lisää suola. Ruskista jauheliha, hienonnetut sipulit ja mausta. Laita kaali voideltuun uunivuokaan, lisää sekaan jauhelihaseos. Kiehauta kerma ja lihaliemi (noin 4dl) ja kaada vuokaan. Hauduta uunissa 3-4 tuntia 125 asteessa. Voit peittää alumiinifoliolla loppuvaiheessa ettei pääse kuivamaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal / 100 g
Energia 506 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %