vegaaninen, makaronilaatikko Vegaaninen makaronilaatikko ohje salty

Vegaaninen makaronilaatikko

  1. Keitä makaroni ohjeen mukaan ja laita uuni lämpiämään 170 asteeseen

  2. Silppua sipuli ja kuullota se paistinpannussa pienessä määrässä öljyä

  3. Lisää paistinpannuun härkäpapurouhe

  4. Lisää aurinkokuivatut tomaatit

  5. Lisää loraus soijakastiketta ja kaurakermaa

  6. Paista pienellä lämmöllä välillä sekoittaen noin 15 min

  7. Ydistä paistettu rouhe ja keitetyt/huuhdotut makaronit kattilaan ja sekoita hyvin.

  8. Sekoita puoli purkkia Alpro GoOn -rahkaa, kaurakermaa ja 2 dl kaurajuomaa

  9. Öljyä paistovuoka ja lisää korppujauho

  10. Lissä vuokaan makaronirouheseos ja kaada rahkaseos päälle, sekoita

  11. Raasta juusto ja ripotte raaste makaronilaatikon päälle.

  12. Paista 170 asteessa noin 40 minuuttia Ohje on 1,5x kertainen

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1024 kJ / 100 g
Proteiini 12,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,3 g / 100 g
Rasva 5,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %