fat, bombs Fat bombs ohje sweet

Fat bombs

Fudge: keitä kermaa ja karppisokeria, kunnes sakenee. N 20 min. Lisää psyllium ja ripaus suolaa. Kaada leivinpaperoituun vuokaan ja jäähdytä.

Sulata maapähkinävoi ja 100 ml kookosöljyä, makeuta maun mukaan stevialla tai karppisokerilla. Lisää pilkotut pähkinät maun mukaan. Kaada paperoituun vuokaan ja anna jäähtyä.

Sulata 100 g suklaata ja 1 rkl kookosöljyä + makeutus.

Voit sekoittaa samaan vuokaan kaikkia aineksia esim. kerroksittain tai "tiikerikakkumaisesti". Anna jäähtyä n 2 h kunnes jähmettyy. Pilko ja nauti. Pakasta ylimääräiset.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 517 kcal / 100 g
Energia 2158 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 48,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %