2 dl turkkilaista jogurttia tai mascarponea
4 kananmunaa
2 dl juustoraastetta
2 rkl *Puhdas+ Akaasiakuitua __ tai vast.__
2 rkl *Puhdas+ Omenapektiiniä TAI Fibrex
2 rkl psylliumkuitua
2 dl Pofiberiä
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa joko käsin tai sähkövatkaimella.
Lisää jogurtti ja juustoraaste.
Sekoita kuivat raaka-aineet keskenään erillisessä kulhossa.
Lisää ne muna-jogurtti seokseen ja sekoita huolellisesti.
Pyöritä Keto juustosämpylät veteen kostutetuilla käsillä korkeiksi palloiksi ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia tai kunnes sämpylät ovat saaneet kauniin värin.
Ripottele sämpylöiden pinnalle hieman raastettua parmesan juustoa paistamisen loppu vaiheessa.
Lisätietoja valmistuksesta: Muotoile Keto juustosämpylöistä korkeita palloja, koska ne eivät sisällä hiivaa ja vehnäjauhoa ja näin ollen ne ei turpoa juurikaan uunissa.