karpalo, cashew, sämpyylät, hapanjuurella Karpalo-cashew-sämpyylät hapanjuurella ohje salty

Karpalo-cashew-sämpyylät hapanjuurella

Vesi + jauhot: 1 h autolyysi  Lisää juuri (90 g) 1 h lepo 

3 taittelua aina tunnin välein. Toisessa taittelussa taittele mukaan pilkotut täytteet. 

  1. taittelun jälkeen kohotus kaksinkertaiseksi. Sen jälkeen muotoilu sämpylöiksi pellille -> kylmälepo 8-12 h. 

    Viilto pintaan, sudi vedellä ja uuniin 225 astetta, noin 12-15 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal / 100 g
Energia 1139 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 41,5 g / 100 g
Rasva 7,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %