karpalo, cashew, sämpyylät, hapanjuurella
Karpalo-cashew-sämpyylät hapanjuurella ohje
salty
eevasusanna
Karpalo-cashew-sämpyylät hapanjuurella
Vesi + jauhot: 1 h autolyysi Lisää juuri (90 g)
1 h lepo
3 taittelua aina tunnin välein. Toisessa taittelussa taittele mukaan pilkotut täytteet.
taittelun jälkeen kohotus kaksinkertaiseksi. Sen jälkeen muotoilu sämpylöiksi pellille -> kylmälepo 8-12 h.
Viilto pintaan, sudi vedellä ja uuniin 225 astetta, noin 12-15 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
272 kcal / 100 g
Energia
1139 kJ / 100 g
Proteiini
7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
41,5 g / 100 g
Rasva
7,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %