gluteeniton, mustikkapiirakka, kaurakuorrutuksella Gluteeniton mustikkapiirakka kaurakuorrutuksella ohje sweet

Gluteeniton mustikkapiirakka kaurakuorrutuksella

Kaada mustikat piirakkavuokaan, sekoita sokeri ja siivilöi perunajauho tasaisesti mustikoiden päälle. Sekoita kuivat ainekset kulhossa, sulata voi ja kaada voi ja siirappi kuivien aineiden joukkoon ja levitä seos varovasti mustikoiden päälle. Paista 175 asteisessa uunissa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile jäätelön tai vanilijakastikkeen kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal / 100 g
Energia 1108 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 37,1 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 26,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %