jauheliha, kesäkurpitsapaistos, , keto, Jauheliha-kesäkurpitsapaistos (keto) ohje salty

Jauheliha-kesäkurpitsapaistos (keto)

Leikkaa kesäkurpitsa ja itketä. Sulata pinaatti, sekoita joukkoon paistettu ja maustettu jauheliha, cremefrace, tom.pyre. Laita voideltuun vuokaan osa kesäkurpitsasta, osa jauhelihaseoksesta ja osa sulatejuustosta. Tee toinen samanlainen kerros. Paista 200!° n. 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %