atk, , karjalanpaisti, ATK KARJALANPAISTI ohje salty

ATK KARJALANPAISTI

Ota lihat huoneenlämpöön n. tunti ennen valmistuksen aloittamista. 

Ruskista lihat ja kasvikset  voi-öljyseoksessa.  Laita ainekset vuokaan ja lisää vesi, lihaliemikuutio, suola ja pippuri. Lopuksi muutama laakerinlehti.  

Peitä pata kannella ja anna karjalanpaistin muhia lensin puolituntia 150 astetta ja sen jälkeen pudota lämpö 120 asteeseen n. 5 tunniksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 270 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %