soijarouhebolognese Soijarouhebolognese ohje salty

Soijarouhebolognese

Pilko sipulit, raasta porkkanat. Kuullota öljyssä pannulla. Lisää tomaattisose, tomaattimurska, soijarouhe ja vesi. Mausta kasvisfondilla, pippurilla, suolalla, kuivatuilla yrteillä ja paprikajauheella. Voi myös lisätä omenaviinietikkaa tai balsamicoa. Keittele n. 10 min ja lisää lopuksi halutessasi tuorejuustoa tai loraus kermaa pehmentämään makua. Tarjoa pastan kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 40 kcal / 100 g
Energia 167 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %