ketobagelit Ketobagelit ohje salty

Ketobagelit

__Ruohosipulibagelit __

(3 isoa bagelia)

100 g juustoraastetta

25 g tuorejuustoa (käytin ruohosipulituorejuustoa ja jätin tuoreet ruohosipulit pois)

3 luomumunaa

1 dl pofiberiä

2 – 3 rkl siemeniä (ei välttämättömiä)

1 rkl psylliumia (tai omenapektiiniä/akaasiakuitua tms.)

1 tl leivinjauhetta

½ dl ruohosipulia hienonnettuna

__Pinnalle: __seesaminsiemeniä

Sekoita juustoraaste, tuorejuusto ja munat tasaiseksi.

Lisää muut ainekset ja sekoita. Anna taikinan levätä 10 – 15 min.

Jaa taikina kolmeen osaan ja muotoile paloista kostutetuilla käsillä bagelit leivinpaperille uunipellille.

Ripottele pinnalle siemeniä.

Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 12 min.

Anna jäähtyä hetki, halkaise ja täytä.

Makrot / sämpylä: Hh 1,9 g, Prot 10,9 g, Rasva 10,9, g

Ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal / 100 g
Energia 876 kJ / 100 g
Proteiini 16,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 14,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %