__Ruohosipulibagelit __
(3 isoa bagelia)
100 g juustoraastetta
25 g tuorejuustoa (käytin ruohosipulituorejuustoa ja jätin tuoreet ruohosipulit pois)
3 luomumunaa
1 dl pofiberiä
2 – 3 rkl siemeniä (ei välttämättömiä)
1 rkl psylliumia (tai omenapektiiniä/akaasiakuitua tms.)
1 tl leivinjauhetta
½ dl ruohosipulia hienonnettuna
__Pinnalle: __seesaminsiemeniä
Sekoita juustoraaste, tuorejuusto ja munat tasaiseksi.
Lisää muut ainekset ja sekoita. Anna taikinan levätä 10 – 15 min.
Jaa taikina kolmeen osaan ja muotoile paloista kostutetuilla käsillä bagelit leivinpaperille uunipellille.
Ripottele pinnalle siemeniä.
Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 12 min.
Anna jäähtyä hetki, halkaise ja täytä.
Makrot / sämpylä: Hh 1,9 g, Prot 10,9 g, Rasva 10,9, g