, ketopizzapohja, , rouva, keto, , Ketopizzapohja (Rouva Keto) ohje salty

Ketopizzapohja (Rouva Keto)

175 g Mozzarella raastetta 2 rkl maustamatonta tuorejuustoa 3/4 dl Pofiberiä 1 tl leivinjauhetta  1 kananmuna Tilkka oliiviöljyä

  • Sulata mozzarella mikrossa

  • lisää tuorejuusto ja sekoita

  • mittaa kuivat aineet ja lisää juustoseokseen

  • lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi 

  • tarvittaessa lisää tilkka oliiviöljyä

  • levitä leivinpaperille 

  • esipaista ennen täyttämistä, niin että pohja saa vähän väriä. 200 astetta. 

  • täytä ja paista vielä hetki

Ravintosisältö / 100 g

Energia 287 kcal / 100 g
Energia 1184 kJ / 100 g
Proteiini 18,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 21,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %