mikrosuklaakakku, keto Mikrosuklaakakku keto ohje salty

Mikrosuklaakakku keto

1 rkl voita

  1. 5 rkl tuorejuustoa 1 muna 1 rkl hyvälaatuista kaakaota 2 rkl karppisokeria tai stevia crystalia 1,5 rkl kookosjauhoa 1 tl leivinjauhetta

    Sulata voi ja tuorejuusto mikrossa ja lisää seokseen muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne yhteen muiden ainesten kanssa mukiin. Paista mikrossa 45 sekuntia ja kaada ylösalaisin lautaselle. Tarjoa kerman kanssa. Älä paista yliaikaa mikrossa, kakku on parempaa vähän juoksevana

Ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal / 100 g
Energia 914 kJ / 100 g
Proteiini 10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 17,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,7 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %