pitsapohja, parsa, , tai, kukkakaalista Pitsapohja parsa- tai kukkakaalista ohje salty

Pitsapohja parsa- tai kukkakaalista

Tee kokonaisesta parsa- tai kukkakaalista "riisiä" ja lämmitä mikrossa 10min. Purista kankaan sisällä ylimääräinen neste pois. Lisää haluamasi sekoitus jauhoja 2,5dl, tässä reseptissä puolet ja puolet kookoskuitu- ja kikhernejauhoja, ja 3 munaa. Ravintohiiva antaa juustoista makua, sen sijaan voi laittaa pienen kourallisen juustoraastetta, tai ei mitään. Esipaista 200 asteisessa uunissa 15-20min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %