eevan, lohilaatikko Eevan lohilaatikko ohje salty

Eevan lohilaatikko

Voitele öljyllä suuri uunivuoka. Suikaloi (kirjo)lohifilee, poista ruodot. Sekoita perunasipulisekoitus, lohifileet, yrtit ja mausteet vuoassa. Vatkaa munat ja kauramaito ja kaada munamaitoseos uunivuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 45-55 minuuttia. Jos halat, ripottele kypsennyksen loppuvaiheessa päälle juustraastetta (ja lisää sen määrä ruokapäiväkirjaan).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 379 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %